Antalya'da Deprem / Selahattin DemirtaÅŸ'a mahkemeden ret! / Kandilli rasathanesi verilerine göre, 6.1 şiddetinde deprem oldu.

Afad ve kandilli verilerine göre antalya'da 19 ekim 2021 salı günü deprem oldu . Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi. 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini .

Kandilli rasathanesi verilerine göre, 6.1 şiddetinde deprem oldu. Selahattin DemirtaÅŸ'a mahkemeden ret!
Selahattin DemirtaÅŸ'a mahkemeden ret! from i.trhaberler.com
Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Son dakika antalya'da deprem oldu! Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Son dakika antalya'da deprem oldu. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi.

İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler .

Kandilli rasathanesi verilerine göre, 6.1 şiddetinde deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad ve kandilli verilerine göre antalya'da 19 ekim 2021 salı günü deprem oldu . Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi. Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Son dakika antalya'da deprem oldu.

Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya’da bidon üretim fabrikasında yangın - Son Dakika
Antalya’da bidon üretim fabrikasında yangın - Son Dakika from i.pstimaj.com
Son dakika antalya'da deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Antalya`nın döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini .

Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Son dakika antalya'da deprem oldu. Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afad, deprem büyüklüğünün 6.0 olduğunu açıkladı. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Son dakika antalya'da deprem oldu! Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından .

Son dakika antalya'da deprem oldu. Deprem çevre illerden de hissedildi. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Antalya`nın döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . Sen Çal Kapımı 42.Bölüm Fragmanı izle
Sen Çal Kapımı 42.Bölüm Fragmanı izle from i.trhaberler.com
Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Afad, deprem büyüklüğünün 6.0 olduğunu açıkladı. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son dakika antalya'da deprem oldu! İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu.

Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından .

Son dakika haberine göre antalya'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli verilerine göre antalya'da 19 ekim 2021 salı günü deprem oldu . Son dakika antalya'da deprem oldu! Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . Deprem çevre illerden de hissedildi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu.

Antalya'da Deprem / Selahattin DemirtaÅŸ'a mahkemeden ret! / Kandilli rasathanesi verilerine göre, 6.1 şiddetinde deprem oldu.. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika antalya'da deprem oldu.